LONDON DIARIES: PART 2

Hej och hallå här kommer London part två. Kan säga att jag klappade mig lite på axeln när jag satte ihop den meningen. Men nu till syftet; de resterande bilderna från London. Jag har blandat ihop lite vad vi gjorde på vilken dag. Men jag tänker, att det kanske inte spelar någon roll, så jag kör på bara. Nu är bara frågan vilket ställe som är näst på agendan. Helst något varmt, kanske Barcelona?
 
 
Vi tittade upp på Big Ben, självklart.
 
 
Spanade över Themsen på London Eye.
 
 
En kille vi träffade berättade att det finns Vapiano även i London (en favvis i Stockholm). Sagt och gjort, vi gick dit. 
 
 
Jag åt laxpasta och det var lika mysigt som i Stockholm. Vackra italienare som gjorde maten också. Verkligen bingo på snygga italienare under denna resa.
 
 
Sedan var vi på British Museum! Jag la märke till han på bilden som satt och skissade. Funderar fortfarande på vem han är och liksom vad som fört han till att sitta på British Museum med penna och papper. 
 
 
Vi såg en Påskö-staty! Det var så så så mycket objekt att se där, och ska jag vara ärlig så var det inte mycket som jag faktiskt visste vad det var. Men statyn jovisst!
 
 
Också Rosetta Stone! Den var lite highlight på museet så runt den var det folk hela tiden. Det är stenen som gjorde att vi kunde knäcka betydelsen av hieroglyferna 
 
 
Till sist Lewis chessmen! De är gjorda i valrossbetar (!!). De vi bodde hos hade ett nygjort schackspel med inspiration från dessa. Ett sånt vill jag ha!