En throwback med osedda bilder

Här kommer några osedda från London. Det blir alltid så himla mycket bilder när jag har kameran någonstans. Men lite tur ändå att man har bilder att gräva fram när man inte har mycket annan att visa.
 
 
Big Ben!
 
 
Goa Amanda och Felicia vid Neil's Yard.
 
 
Om man hittar en röd telefonkiosk när man är första gången i London, så är det ganska lätt hänt att man tar en bild vid den också. 
 
 
Vi gick in en sväng på detta mysiga stället!
 
 
Piccadilly circuuuuus, är stället för mig (sjung det). Till höger om där bilden togs stod även två killar och spelade musik, tänk er feelingen! Gatumusik är något jag tycker om så himla mycket. 
 
 

En framsmält bakgård och ett kommande lov

Vårkänslor! Såhär ser baksidan på vår gård ut just nu. Sakta men säkert kryper gräsmattan fram!
 
/ Kappa, H&M / Skor, Nelly / Jeans, Cubus / T-shirt, från längst in i garderoben /   
 
Det är lite knixigt det här med att låta någon utav mina småsyskon ta bilder. 75% blir utan fokus och ur de resterande är det ju bara någon som faktiskt är bra. Men jag visar de enda två godkända i alla fall. 
 
Nu är det ju inte långt till lov! Jag längtar som tusan även om jag har restuppgifter som jag antagligen måste sitta med hela lovet. Fast lite fritid borde jag kunna klämma in. Det enda jag har planerat är att åka på studentkryssning och även söka lite jobb inför sommaren. Jag har lite beslutsångest över det då jag hade väldigt gärna velat bo i Stockholm i sommar. Men jag vill kunna lägga pengarna jag tjänar på hög, och det känns som att det kan bli svårare i huvudstaden. Det återstår att se hur det går helt enkelt. 

Hemfjället, solsken och längdåkning

Jag kan aldrig vara nog tacksam över att jag bor så nära fjällvärlden. Idag har varit en dag i toppklass. Friluftsdag stod på schemat och vi var en skara som tog en runda på längdskidor i Sälen. Spåren var näst intill obefintliga och jag har ett skavsår eller två men vad gör väl det. Det vackra vädret överskuggade allt. Någon frågade oss om vi var på familjesemester, och visst kändes det lite så. 
 
 
Hanna spanar in infoskylten! Vi skulle åka lite över en mil. 
 
 
Jag, Ronja, Emma och Hanna. Energin var på topp!
 
 
Här är Elsa! Ganska direkt fick vi lov att stanna för att ta av oss ett lager. Jag tror att det måste ha varit runt 10° för det var så himla varmt. 
 
 
Emma och Emma-Victoria! Har ni någonsin funderat på hur många som heter Emma? För det började jag göra precis nu.
 
 
Vi pausade hur många gånger som helst, men vi var faktiskt där för att bara njuta. Det ser ni ju att Fia gör till max där i mitten i bilden.
 
 
Ida och Hanna. Det var hur mycket folk som helst på fjället ändå. Jag menar titta på alla skidor. Här vid Fjällhemsstugan kunde man köpa en massa gottigott. Men jag hade matsäck med, så det får bli en annan gång.
 
 
 
När vi kom fram till en annan stuga där vi skulle äta våran matsäck (där kunde man också köpa våfflor!) så kom en hel drös med hundspann. 
 
 
Titta vad fina! Jag har aldrig åkt hundspann faktiskt, jag skulle det en gång men vädret blev för dåligt :(
 
 
 
Hanna hugger in!
 
 
Elsa och Ida sitter och glassar i solen. Det gjorde precis exakt alla andra också. 
 
 
Speciellt jag. 
 
 
Hela gänget! Fantastisk dag. Om ni inte varit på ett fjäll någon gång, se till att dra er till ett bums!