SNÖTÄCKT

 
Den här helgen är fullpackad med jobb. Men vad gör det egentligen. Det känns som att livet klarnar upp lite. Jag har så mycket roligt att se fram emot. Jag, Felicia och Amanda åker till London (!!!!) i slutet av februari. Sen ska jag på studentkryssning, Summerburst och Bråvalla. 2016 är nog mitt år. Jag kanske borde nämna att jag inte är tillsammans med Jonatan längre. Efter den starten på året kan det ju inte gå värre. Så jag känner på mig att 2016 blir hur bra som helst. Hoppas det i alla fall!

CHEERS TO 20 YEARS

 
 
 
 
Efter den första månaden av det här året så kommer både Anna-Lotta och Amanda vara hela 20 år. Så det fick vi ju såklart lov att fira (nu var det förvisso någon helg sedan). Med hatt-tema dessutom! Vi var ett härligt gäng som åt kantarellpasta och en mascarpone dessert som jag inte kommer ihåg vad den hette. Vi hade musikquiz och sjöng för de två födelsedagsfröknarna som hade prinsesskronor på sig. Jag har någon bild på dem men de blev så himla suddiga. En trevligt kväll var det och jag ser fram emot fler liknande! Grattis i efterskott Lottis för att du inte är tonåring längre och detsamma till Amanda fast i förskott!!

WINTER WONDERLAND

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ett skepp kommer lastat med en himla massa vinterbilder! Såklart skulle vi välja dagen då det var nästan -20 ute. Så det var snabbt upp med kameran och sen rätt så snabbt ned med den igen. Men några fick vi till. Min gräsliga utväxt fastnade på bild också. Men den hoppas jag ni slipper se så många gånger till.