STOPS VATTENFALL

 
 
 
 
 
 
 
I måndags så tänkte jag och Jonatan att det var dags att göra något annat än att bara vara hemma. Så vi for för att titta på Stops vattenfall som är i Brunnsberg i Älvdalen. Vi behövde bara gå några hundra meter från vägen och så var vi där! Jag älskar vattenfall, och naturen överlag, så det var en bra liten utflykt. På vägen hem till Åsen stannade vi till och gjorde upp en eld också. Mys. I sommar tänker jag definitivt bada där, fast nu var det lite för kallt för det haha. 

BIG STREET BBQ

 
 
 
 
Halloj! I fredags blev det bowling (disco!) och mat på Big Street BBQ med Jonatan, Lovisa och Amanda. De hade väldigt väldigt god mat och vi satt på en uteservering i nästan oktober, galet! Fast de hade ju värmelampor och filtar, annars hade vi aldrig klarat det. Jag åt rökta räkor och sedan delade jag och Amanda på en Gino, men min kamera hann ta slut på batteri innan dess, så den blir det minsann ingen bild på. 
 
Big Street BBQ - Rättvik

WEEKEND PLANS

 
 
Hejsan hoppsan. Idag hade jag en körlektion igen. Herre vad jag inte är bekväm i att åka bil, men det går väl bra ändå liksom. Ännu en gång så börjar veckan dra sig mot sitt slut. I helgen är planerna att bowla och äta god mat en kväll med Jonatan och kompisar för att sedan jobba en kväll med tema; Bond. Så jag tänkte gå all in på en James Bond brutta liknande. Kanske lite Mr & Mrs Smith över det hela?