HYKJEBERG

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ett skepp kommer lastat med bilder från Hykjeberg. Det tog cirkus 20 minuter att gå. Vi hade lätt kunnat gå längre för den fina utsikten. Tips tips om någon är i Älvdalen och inte har något bättre för sig.
 
Äntligen är det söndag och inga måsten. Eller jo jag var på akvarellkurs nyss men det är ju bara roligt. Efter jobbet igår så var jag med några kompisar en sväng innan jag hittade skjuts till Åsen, så jag gick inte och la mig förrns halv fyra ungefär så jag är lite trött men alltså jag tänker lite så att jag kan ju sova när jag blivit pensionär. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Det enda jag vet är att det finns stor chans till ett fint norrsken ikväll har jag läst, så det hoppas jag på och längtar till. 
Hykjeberg
Lisa

Åh vilka härliga bilder :)

Svar: Tackar så hjärtligt!
Edith Linnéa Johansson

Annorlunda

Jag är mångsysslande och kreativ människa!


Jag är en mångsysslande krativmänniska. Kattälskande, hundälskande, djurälskande småtokig 50+tant som inte kan låta bli att inspireras av allt som verkar roligt, intressant och utmanande. Jag gillar att pyssla och göra smycken, skriva, läsa, måla, teckna, sy, virka, klappa katterna, hålla på med datorn och en massa annat - tiden räcker inte till för allt. Min sämsta gren är ordning och reda, städa på freda' - men kaosforskning ägnar jag många timmar åt.
pyssel, läsa, skriva, måla, teckna, sy, skapa, dator, psykologi, antropologi, kvantmekanik, astrologi, djur, en massa annat. Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Utvecklingstörning m.m. Att vara annorlunda liv med diagnoser! Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Har Autismspektrumtillstånd, Autism, kronisk depression. Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Har varit mobba hela min barn, ungdom, halva vuxna liv. Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. För samarbete kontakta mig på min E-mail: mia2@home.se Blogg: annorlundakvinna.blogg.se .............. Välkommen till min blogg. Här kommer du att få läsa om hälsa,träning, miljö, upplevelser, natur och förhoppningsvis få inspiration till att prova något nytt recept eller något annat roligt.

Intressen
Träning, kost, friluftsliv, resa, familjen