HAPPY HALLOWEEN

 
 
Hejsan! Tänkte bara att jag skulle önska er en trevlig Halloween-helg. Jag har lovat Olivia att följa henne på spökvandring, så jag måste skynda mig iväg. Igår var vi i Åre iställer för Norge på våran roadtrip (det var för dåliga förhållanden för att vandra upp till Trolltunga), men det visar jag bilder från sen. Kram!

HOT COCOA

 
 
 
 
Jag ska inte säga godmorgon (även om jag faktiskt vaknade för två timmar sedan...), så kanske ett god eftermiddag funkar bättre. Bilderna ovanför är ifrån igår kväll då jag, Amanda och Lotta var hos Rikard och hade det mysigt. Jag gillar de där människorna. 
 
Idag är planen att jag ska skriva på min litteraturstudie till skolan och sen senare över natten ta en roadtrip till Norge och Trolltunga. Problemet är bara att vi inte riktigt vet om vägen är bra såhär års, det borde ju inte ha kommit snö redan? Fast det kan ju vara på topparna. Vädret ser i alla fall bra ut och bästa utfall blir attt vi åker dig för att vandra upp till en helt fantastisk utsikt. Om det inte blir nu så åker vi definitivt till sommarn! Men jag hoppas hoppas på nu.

BLACK/WHITE

 
Hejsan! Dagen har bestått utav lite måleri (visar framåt helgen), körkortsplugg och slösurf. Jag hade ingen bild till det här inlägget men jag drog fram denna från arkivet. Den är ifrån Ungern (kommer dock inte ihåg exakt vart i Budapest, namnen är lite svåra att komma ihåg). Om någon missat så var jag och andra från skolan där på ett utbyte i april och bodde hos en ungersk kompis som varit hos oss i Sverige tidigare. Det var en sån himla bra vecka. Måste nästan ta mig utomlands snart, jag får abstinens. Tips på helt amazing ställen att fara till?