#ASLANKATTEN

 
 
Hejsan hoppsan! Efter att jag kom hem från Stockholm så åkte jag hem till Jonatan och goa Aslan en liten sväng innan jag skulle jobba på Den stora julfesten på byn. Jag skrev ut mig 06.00 efter att vi städat ur hela ishallen och jobbat i 14 timmar. Jag är skapligt sliten efter det må jag säga. Idag ska jag och Jonatan till Falun. Vi kanske svänger in på Kupolen på vägen hem och kikar efter lite julklappar. Får se! 
 

FRIDAY

 
 
 
Sista dagen i Stockholm, i fredags, såg ut som så att vi packade ihop och åkte ut till Allt För Hälsan mässan i Älvsjö och spenderade dagen där. Ganska roligt ändå! Speciellt att roffa åt sig alla provsmakningar och gratisprodukter, hehe. Jag träffade också Hannah, som bloggar under namnet fashionablefit, jätteroligt! 

THURSDAY

 
 
 
 
 
 
 
Här är bilderna från torsdagen i huvudstaden. Vi var på Naturhistoriska och Riksidrottsmuseet över dagen för att sen gå runt i lite affärer. Kvällen avslutade jag och Lotta på Sally Voltaire & Systrar som ligger inne i Åhléns City. Vi beställde in laxbiffar och en glasnudelsallad och herre i mig vad gott det var. Jag rekommenderar starkt att äta här! Vi åt morotskaka och en mango- och kardemummacheesecake till efterrätt också. Jag var så mätt efteråt att jag fick lov att knäppa upp knappen i byxorna.