GÄVLE 2.0

 
 
 
 
Det kan vara någon enstaka här som kommer ihåg att jag förra året sprang Vårruset i Gävle och gjorde nu även det i år igen! Jag, Amanda, hennes lillasyster och mamma åkte för en tvådagars i Gävle och det var lika bra som alltid, det blir ju alltid så när man har bra människor runt om sig. Att springa gick bra det också, det var faktiskt väldigt skönt och jag höll ungefär samma tid som året innan. Det bästa till sist, vi åt världens världens godaste indiska lunch på Namaste, så det får bli mitt tips gällande Gävle, billigt var det också! 

FIRANDE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I helgen firade vi bästa Amandis som fyllt hela 18 år!!! Vi myste, skrattade, vattenkrigade och åt gott innan vi for på byn där det var väldigt livat för en gångs skull. 
 
Ni vet när man springer för livet i en dröm men det GÅR INTE. Typ så känns det nu, när man försöker springa över mållinjen i skolan innan sommarlovet börjar. Men jag kämpar på, hoppas ni gör det också. 

PAISLEY DRESS

 
 
/ Klänning, H&M / Kängor, Åhléns /

De här bilderna från Ungern låg och gömde sig på datorn. Jag älskar klänningen så den får faktiskt ett eget inlägg här. Saknar värmen också, den får gärna leta sig upp till Sverige snart.