LOKALA MÄSSAN
Mässan gick super faktiskt! I lilla Älvdalen tävlade ändå 23 företag så det var riktigt roligt! Jag driver UF själv, men ensam är stark sägs det ju. Jag säljer citatposters med tema självkänsla. Citatens syfte är att boosta och peppa i vardagen, liksom att man är så jäkla bra även om man inte alltid tror på det själv. 20% utav vinsten går sedan efter året till Tjejzonen, som är en stödorganisation för unga tjejer, då slutar inte arbetet med mig utan fortsätter på ett sätt genom dem. Jag finns på Facebook: facebook.com/luckymeuf

Jag vann 3:e plats i både monter och årets lokala företag. Jag blev sååå glad. Nu kör vi med full fart resten av året och gör det till succé. 

DAGEN D

 
Har knappt kunnat sova de senaste dagaran på grund av UF-stressen. Men idag hade vi företagspresentationerna inför jury och HALLELUJAH vad jag känner mig fri, äntligen är det över. Fast imorgon är det ju mässa istället. Men det kommer nog gå så bra så inatt borde jag kunna sova lite mer. Fast ja, tagga att infinna mig på sporthallen 07.30 imorgon (blir nog inte så mycket sömn trots allt). Önska mig lycka till.

SKOTERTUR

 
 
 
 
 
 
 
Som det märks så hinns inte riktigt bloggen med den här veckan, hela klassen i skolan har haft panik och knappt hunnit sova för att det är så mycket i skolan. Mest tid tar UF, då vi har presentationer och mässa fredag och lördag. Men lite tempo kan vara kul som omväxling antar jag!
 
Bilderna är iallafall från i söndags när jag sa nej till jobb och bara myste hemma hos Jonatan. Vi tog en tur med skoter också eftersom att vädret var så fantastisk. Hela dagen var fantastisk. Han är fantastisk.