CHURROS & WAFFLES

 
Igår var jag, Matilda, Johan och Jonatan i Mora en sväng och herrejösses vad mycket folk det börjar vara. Första dagen för Vasalopps-tiderna och redan så var det nästan kaos. Jag tror bestämt att jag stannar hemma resten av veckan. Vi var iallafall där och passade på att köpa belgiska våfflor och churros när det ändå finns såna stånd. Supergott! Jag har jobbat i starter eller kontroller i flera år under Vasaloppet faktiskt, men nu för omväxlingsskull jobbar jag i restaurangen på hotellet. Kommer nog bli en rolig vecka trots att det kryllar med folk. 

GLOSSYBOX FEB

 
 
Jag prenumererar på Glossybox och för bara någon dag sedan kom februariboxen som var har sån himla fin design. Innehållet var väl sådär, men ögonskuggan ska jag prova! Den heter fifty shades och är grå, haha, så jag tror ni vet vilken bok och film den syftar på. Jag har förresten läst böckerna och sett filmen och jag gillar dem. Man blir liksom fast. Ja, iallafall, så borde väl ändå inte de där plackers räknas som en skönhetsprodukt, eller?
glossybox - marsk - the body shop

FINALLY

 
Jodå, 13 km skidor var inte min grej. Jag och Axel åkte hela vägen och klagade ikapp typ haha. Varmt och jäkligt. Det värsta var att jag efter knappt halva sträckan hade fått skavsår på båda hälarna så jag skateade nästan bara resten av vägen, att åka klassiskt gjorde så himla ont. När vi kom i mål så visade sig att ena blåsan hade spruckit och jag hade världens köttsår på hälen som är kvar än. Men nu ska jag vara positiv som tusan för jag har LOOOOOV. Äntligen kanske jag hinner med lite utav mina fritidsintressen igen och inte bara skola, skola, skola. Jag har inte mycket planerat förutom att jobba lite och ta dagarna som de kommer. Det ser jag fram emot.