ÅR 2015

 
 
Här kommer år 2015 ihoptryckt i en kort liten film. Det är en massa småklipp från året som jag satt ihop. Det fina med att göra såna här är ju att kunna gå tillbaka och minnas året som varit. Enjoy!

BRAIDS

 
Jag har ju lov och oj vad fantastiskt det är! Vi har fått någon liten cm snö igår också. Jag har inga direkta planer för nyår men vi får se! Just nu känns det bara skönt att göra precis vad som faller mig in. Jag har varit hos Jonatan i två dagar och pysslat lite med ihopklippningen av min årsfilm. Jag har samlat på mig en massa småklipp som snart är uppladdad på min kanal. Jag gjorde en för 2014 också, fast den var inte planerad i förväg som den här var. Men jag tycker det är så fint bara att kunna se tillbaka. Tänk sen när jag har gjort en hel massa årsvideos!

24 DECEMBER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är en liten bildserie från våran julafton. Jag var hos Jonatan på julaftonsmorgonen och kom hem lagom till Kalle Anka. Vi var bara vi i familjen tills framåt kvällen då farmor, farfar, faster, hennes Johnny och farbror kom förbi och fikade lite tårta, hemmagjord bounty och lingoncheesecake med pepparkaksbotten (som jag gjort). Världens finaste julklappar har jag fått också. Men hörrni, kom ihåg att julafton egentligen bara är en himla dag av över 300 andra. Samlas familjen så är ju det mysigt, men om inte så är det bara en dag som man får spendera hur man än känner för. Vi tänkte kanske skippa julmaten nästa år, så gott är det ju ändå inte, kanske det vore roligare att prova en helt ny meny!