IRMA

 

Här har vi henne! I hela mitt liv har jag velat ha en katt. Det har stått högst upp på alla önskelistor. NU kan jag äntligen säga att jag har en liten gofis. Hon heter Irma och det är förvisso jag och Jonatan som har skaffat henne och hon bor hemma hos han (hos mig är det så nära stora vägen...), men hon är min och hon är världens söta, nyfikna, busiga, snälla och goa lilla katt. Jag bara älskar hennes färg på pälsen, hon är som beige eller blond. Jättefin.

VAD NI MISSAT DEL 5

 
Nu kommer lite blandade bilder från sommarlovet. Ett inlägg i taget om sommarn kanske blir lite tjatigt i längden. Så here we go. 
 
 
La familia + Jonatan (min pöjk) och Johan (Matildas pöjk) åkte till Leksand Sommarland där vi hade kanonväder och en massa kul. Fast nästa år blir det nog något annat, jag har varit där säkert 10 gånger och nu när jag är äldre är det inte fullt lika roligt längre.
 
 
Det var som sagt lite halvtaskigt väder den här sommaren, tror vi bara fick 2 solveckor. Men, visst kan man hitta på skoj ändå. Jag har grillat, badat, varit på auktion, fiskat, gått upp för Väsaberget, haft roligt på Motor- & Musikfestivalen och ändå jobbat fullt?? Hur har jag hunnit det här?
 
 
Som en avslutande mini-semester innan skolan så åkte jag och Jonatan till Örebro där Amanda och hennes pojkvän befann sig (han bor där). Vi var bara borta i en natt mer än 2 dagar men hann ändå med lite shopping och en roadtrip till Göteborg och Liseberg (bästa!).
 
 
Lite blåbärsplockning och vattenfallsletande är ju ett måste.
 
 
Här hade skolan förvisso börjat, men sista solveckan krockade lite med den. Så direkt efter skolan for vi och badade. Det här betyder alltså att vi nästan är i nutid. Jag, Jonatan och lite andra folk var och åkte vattenskidor och ring också. Så jäkla roligt är det! Men jag var alldeles mör och fick killer-träningsvärk dagen efter, fast det var det väl värt. 
 
 
Ovan är så up to date det kan bli. Bilderna är från Städjan dit några från skolan gick upp en friluftsdag. Så fint! Jag älskar fjäll.
 

VAD NI MISSAT DEL 4

 
Det är svårt att fånga ungarna på en skaplig bild (ni ser ju Isac i högra hörnet liksom), men de är lika söta för det. Uppe i vänstra hörnet är Evelina, sen Matilda och Isac. Nere i vänstra hörnet är Olivia, sen Theo, Noel och sen Lovisa. Pappa räknade ut att han inte är klar med skolavslutningarna förrns år 2026, sen kommer ju förmodligen barnbarnen hehe.