Happy Halloween

 
Bilderna till höger är ifrån förra året när jag var en älva av något slag. De enda vingarna jag hade var sådana för barn så därför syns de knappt på bilderna :( Rödluvan var inte för halloween utan för en liten fun-shoot som jag var med i för något år sedan, men det var något utav de roligaste fotograferingarna någonsin. Sist men inte minst, Evelina som Luna Lovegood! Hon var på ett Harry Potter kalas förra veckan och hon blev sååå söt. 
 
Det är ju som sagt Halloween idag men eftersom att jag bor i en liten by ute i skogen så är Halloween ganska svårt att fira om man inte fixar något själv. Därför har vi en myskväll här hemma med morotskaka, chokladpudding och plump (bästa kortspelet efter en version utav gin rummy som vi brukar spela). Men någon gång vill jag fira Halloween ordentligt och klä ut mig till något blodigt. 
 
Vi svängde förbi kyrkogården idag också för att tända lite ljus för morfar och Matildas kompis Diddi som dog alldeles alldeles för tidigt, inför Alla helgona. Men hoppas att ni har en bra kväll, oavsett om ni firar Halloween eller inte!
 

Catch a leaf

 
Dem här bilderna är från ett par veckor sedan. Men jag tror att man aldrig kan få nog utav alla höstlöv. Här i Älvdalen är numer alla träd kala och gråa, förmodligen så väntar de in vintern nu och samma för mig. Jag gillar verkligen inte de här mellanårstiderna - antingen ska det vara färgglad höst eller snövit vinter. Så jag hoppas att snön skyndar sig lite i år!

CARROT CAKE

 
 
Jag och Amanda bakade morotskaka här om dan och den är definitivt i topp 5 över bästa bakverken. Jag gör alltid Leila Lindholms recept, med lite limeskal i frostingen och det gör bara det hela ännu bättre. Hela kakan tog slut ganska direkt men jag funderar att göra en till innan lovet är slut (just för att när det är lov så får man bo i pyjamas och äta mer godsaker än vanligt, tycker jag).