LASERDOME

 
Idag har jag och ett helt gäng andra spelat laserdome!!!! Hur grymt? Man känner sig så badass så det är inte sant. Vårt lag var så nära att vinna våra spel, vi var bara några poäng ifrån. Men det var roligt ändå, prova på det om ni får chansen! Efteråt gick jag och Johanna runt ett par timmar på kupolen. jag kan visa vad jag fick med mig hem imorgon. Jag vann (!!?!?!?!??) ett helt träningsset på stadium som jag hämtade idag och kan knappt vänta att prova!
 
Idag är det lite fart på byn, det har varit dragracing tidigare, så jag ska ut en sväng. Ha en bra kväll!
 
 

SOMMAR OCH SOL

 
MER såna här dagar. Ledig mitt i veckan, soooooool och lite vattenmelon på det. Idag cyklade jag, Lovisa och Olivia till farmor och farfar i Väsa (ca 1 mil tur och retur, aj min rumpa) och var där en liten stund. Väl hemma sen igen var vi ute och flyttade kaninens utebur, jag planterade och rensade lite i landet och satte lite frön till olika kryddor. Hoppas dom växer till sig! 
 
Nu ska jag och min plutt gå och lägga oss, hoppas det blir en lika fin dag imorgon!

GLÖD

 
Grillsäsongen, sommar, slogbod och härliga människor är det inte mycket som slår. För att "fira" den här långhelgen åkte jag, Malin och Jocke upp till en slogbod i Åsen i onsdags där Jonatan och Kim också kom och grillade en korv eller fyra haha. Här runt i Älvdalen har vi slogbodar överallt tror jag, som alla får använda. Så har man inget och göra är det bara att köpa en köttbit och åka till närmsta slogbod. Ahhhhh sommar.