HAPPY

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BAM, där kom bilder från vad jag har haft för mig under de dagar som bloggen har ekat tom. Men när det är sånt solsäkert väder måste man ta vara på det, för snart har vi ett halvår vinter igen haha. Jag har varit hos Jonatan där vi har tagit det lugnt varvat med bad, sexhjuling, hölassning, vattenskidor (för första gången!! och jag tog mig upp på tredje försöket!), loppisar och jordgubbsätning. Sen har det nyss varit bygdevecka här i Älvdalen så jag har spanat in de flesta utav de också. Allt detta har jag klämt in när jag inte har jobbat, men jag klagar inte på något, inte ens på den värsta regnskuren någonsin, ni kan ju se på bilden hur mycket vatten det var. Helt enkelt så tar jag vara på sommardagarna fullt ut, och med ett leende på läpparna! Puss och kram på er finisar, vi hörs. 

Watercross

 
Hello! De 2 senaste dagarna har varit full rulle ska ni veta. Igår (fredag) vaknade jag och var hemma och fixade och donade lite tills jag skulle jobba, vilket jag gjorde tills 23.00 ungefär. Väl hemma packade jag och Evelina väskorna för att åka till Jonatan och Åsen eftersom att vi skulle upp och åka till Särna för att kolla på watercross (bilden ovanför) dagen efter. Precis när finalen var klar där uppe så fick vi lov att brumma hem för att jag skulle jobba igen kl 17.00, och jag han hem tills en kvart innan jag började, inte dåligt! Så nu sitter jag hemma efter att ha slutat och pustar ut lite, men en rolig kväll var det!

HappyNu sitter jag i bilen påväg till Borlänge och idag är jag glad. Det känns som om alla bekymmer är som bortblåsta. Jag ska in på Ikea och hoppas få med mig något fint hem, fast vet inte riktigt vad än. Men jag visar mina fynd senare (förutsatt att jag hittar några). Ha en underbar dag!