Väsa bystuga

 
 
 
Kvällen i Väsa igår var rolig! Det kunde ha varit lite mer folk på kvällen och trots allt var det vi och och sen 40 plussarna haha. Sen eftersom att det var första gången dem hade pizzabuffé för över 100 pers så tog pizzorna slut direkt de kom ut så man fick vänta rätt så mycket mellan bitarna. Men gott var det! Matilda och Lovisa åkte därifrån vid kl 9 så då var jag, Amanda, Alex och Felicia kvar till ungefär kl 12. 
 
Idag gör ingen här hemma något annat än att ligga i soffan och äta chips ungefär. Men det kan vara skönt det också. 
 

Blåbär- och bananpannkakor

 
Ni vet dem där bananpannkakorna med bara banan och ägg? GISSA hur mycket godare dem blev med massa blåbär där i? Det här blev alltså resultatet utav blåbärsplockningen (plus att jag har någon liter kvar). Det enda som är roligt med blåbär är att äta för att rensa är verkligen plågsamt. Nu kanske jag överdrev lite men det tar såååå långt tid och är såååå tråkigt. Men nu har jag goda blåbär för ett tag iallafall!

Blueberries

 
 
Efter skoldagen där vi endast såg på filmen Hotel Rwanda (hemskt bra) och slutade klockan 12 så åkte jag och Amanda till Mora en sväng där hon köpte en ny mobil och jag köpte lite smågrejor bara. När vi kom hem så åkte jag och Amanda x2 (Hjort-Amanda och min syster Amanda) och plockade lite blåbär samtidigt som vi hade en intevsiv fight med knotten som vela äta upp oss. Men det var värt det och vi tog med oss några liter hem!