BEAUTY

Oftast är jag väldigt glad att jag bor på ett så pass litet ställe, för vart man än är så är det alltid så vackert. Igår var jag och Ida ute och gick runt flygfältet och Myckeln som rinner gör det bara ännu bättre. Tacka vet ja Älvdalen ♥
 

KVÄLLSFISKE

 
 
 
Det var det här som jag, Amanda, hennes pojkvän Harre och Olivia gjorde i kvällssolen. Vi fick ingen fisk men det var roligt ändå. Lilla Olive lyckades kasta upp linan i ett träd så jag klättrade upp i det (obs det var jättetaningt och vingligt och jag höll på att ramla i vattnet) och lyckades efter en massa brutna grenar få ner den. 
 
Men nu ska jag gosa ner mig i sängen nyduschad och med bästa bredvid, vi hörs imorgon!

MYRFOTBOLL

 
Ni vet det här man ser cirka överallt, throwback thursday? Nu kör vi på en throwback tuesday istället. De här bilderna är från när vi spelade myrfotboll på idrotten i höstas, det är såååå roligt! Fast det blev mer en version av handboll/doppboll eftersom att det var lite svårt att sparka bollen i all gyttja. Det värsta, eller kanske egentligen roligaste, var väl att alldeles vid målen var det som en HÅL med bara vatten som man blev väldigt nedputtad i varenda gång man närmade sig mål. Haha någon gång måste man bara prova myrfotboll! 
TBT